Symposium Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

UITNODIGING 9 NOVEMBER

‘Radiologie & Nucleaire Geneeskunde… het heden en de toekomst …’

Op vrijdagmiddag 9 november 2018 van 12.30 tot 19.30 uur in de Kunsthal Rotterdam, met exclusieve rondleidingen in de nieuwbouw van het Erasmus MC! Mis het niet!

Dankzij de betrokken inzet van medewerkers en patiënten kunnen wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg van de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van het Erasmus MC zich meten met de wereldtop. In het voorjaar 2018 is de afdeling naar de nieuwbouw van het Erasmus MC verhuisd. Gehuisvest op de 5e etage met meer dan 6.500 m2, voorzien van state-of-the-art apparatuur, kan de patiëntenzorg, het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en de samenwerking met medische specialismen in het Erasmus MC zich nu nog verder ontwikkelen!

Het publiekssymposium op 9 november aanstaande wordt geopend door burgemeester Ahmed Aboutaleb. Daarna nemen topsprekers van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde u mee in hun boeiende vakgebied en blikken zij vooruit op mogelijkheden in de toekomst. Tijdens dit symposium, dat plaatsvindt in de Kunsthal, krijgt u ook de gelegenheid voor een exclusieve rondleiding over de nieuwe afdeling.

Bekijk HIER het programma voor vrijdag en HIER het programma voor zaterdag en zondag.

Meld u nu aan: REGISTREER

9 november 2018