Healthy Partnership – 23 november

Heb jij een Life Sciences & Health start up of MKB-bedrijf en wil je graag samenwerken met een kennisinstelling of met de overheid? Of werk je juist bij een kennisinstelling en ben je op zoek naar een ondernemer die jouw ideƫen kan helpen verwezenlijken?

Kom op donderdag 23 november aanstaande naar Healthy Partnership in de Life Sciences & Health Hub te Rotterdam en volg de masterclass van professor Patrick Kenis over “Samenwerking in de Publiek-Private omgeving: Lessons Learned & Best Practices”. Neem deel aan de round tables en ontdek wat de andere gasten te bieden hebben om jouw samenwerking verder te brengen. Wellicht start je al tijdens de borrel een Publiek-Private Samenwerking op!

Programma

14.30 – Inloop
15.00 – Welkom – Thomas van Zijl
15.05 – Samenwerking in de Publiek-Private omgeving: Lessons Learned & Best Practices – Prof.dr. Patrick Kenis
15.45 – Round tables over Strategische overwegingen om Publiek-Privaat te gaan werken, Waar laat je je door leiden?, Functioneel ruzie maken en Van Idee naar Markt.

Via het aanmeldformulier kun je aangeven aan welke round table je het liefste wil deelnemen. Voor de beschrijving van de round tables: programma.

We ontmoeten je graag!

Healthy Partnership is een vervolg op Healthy Funding van 30 mei jl.

Meer weten over Life Sciences & Health in Rotterdam? Op deze website vind je ook een agenda met allerlei LS&H010 activiteiten.

23 november 2017