Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie

Het tweede Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie van 2017 komt er al weer aan: donderdag 13 april. Deze keer op het programma: Artificial Intelligence, Het plenaire programma wordt geopend door Yvonne Nesselaar, bekend van het Rotterdamse radioprogramma Vitamine R. Gevolgd door de eerste, Engelstalige, spreker: dr. Pearse Keane, oogarts bij het grootste oogziekenhuis van heel Europa: Moorfields Eye Hospital in Londen. Na de eerste spreker volgde techniekfilosoof dr. ir. Daniel Tijink.

Voorafgaande aan het ontbijt (start 07.00!) en na het ontbijt vinden de 1 op 1 meetings plaats. Hiervoor ontvangt u in augustus een eerste uitnodiging. De vorige keer hebben we meer dan 85 1 op 1 afspraken ingepland!

Blijf na het ontbijt vooral nog even een kopje koffie drinken in de Huiskamer van de Toekomst en wellicht wilt u uw eigen innovatie in de Huiskamer laten zien? Dat kan!

Locatie: Life Sciences & Health Hub
Start 1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00
Start plenair programma: 08.00

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie is een initiatief van de gemeente Rotterdam en wordt inmiddels door meer dan 150 mensen bezocht. Wees welkom om deze uitnodiging door te sturen binnen uw netwerk en vergeet uw visitekaartjes niet mee te nemen!

U kunt zich hier aanmelden.

E: info@lifesciencesandhealth010.nl

13 APRIL 2017 I 07:30 UUR