Sustainble Healthcare Challenge

Elk jaar sluit de SHC af met de C&C: een zorginnovatiewedstrijd met congres voor beginnende zorgondernemers. De SHC heeft als missie studenten en young professionals te inspireren, stimuleren en faciliteren om duurzaam te ondernemen in de zorg, en brengt op deze dag haar netwerk – bestaande uit partners, supportpartijen, coaches, young professionals en studenten – en andere genodigden bij elkaar.

Dit jaar zullen onder andere Laurent de Vries (raad van bestuur Viattence) en Patricia Heijdenrijk-Can (directeur-bestuurder Pharos) hun visie op zorginnovatie geven. Daarnaast zullen 15 start-ups pitchen om zo kans te maken op geldprijzen en in-kind bijdragen om hun idee tot een succes te brengen. Dit jaar heeft het congres het thema ‘Leaving no one behind: samen innoveren voor duurzame zorg’. Middels dit thema willen we iedereen uitdagen bij hun innovaties rekening te houden met de inclusie van een zo groot mogelijke groep.

Praktische informatie:

Datum: donderdag 31 mei 2018
Aantal aanwezigen: 200 personen
Tijd: inloop 10.00 uur, start 10.30 tot 16.30 uur met na afloop een netwerkborrel
Locatie: AFAS Software, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden

U kunt zich aanmelden door te mailen naar events@shcbestuur.nl. Dan zorgen wij dat u een kaartje ontvangt. Wij hopen u te mogen ontvangen de 31e!

31 mei 2018