Uitnodiging ontbijtsessie

Hoe kan nieuwe technologie de zorg verbeteren en efficiënter maken?

13 juli 2017 – 07.30 – 09.30 uur

@ CIC Rotterdam (zaal Grapgh), Stationsplein 45, 4e etage, 3013 AK Rotterdam

Op donderdagochtend 13 juli a.s. organiseren wij in Rotterdam een ontbijtsessie over de belofte van de ontwikkelingen als digitalisering, robotisering, 3D printen, data, optica, etc. om de zorg beter en efficiënter te maken. Hoe kunnen we deze technologieën gebruiken en ook implementeren zodat deze belofte ingelost kan worden? We presenteren u verschillende fieldlabs, die u hierbij kunnen helpen.

Deze ontbijtsessie is bedoeld om u te oriënteren of uw bedrijf met uw productideeën een versnelling kan maken op weg naar markintroductie. En ontmoet collega-ondernemers om over de kansen en knelpunten te sparren. En wie weet vindt u een match om samen een vervolgtraject te starten.

Bent u net gestart met deze nieuwe mogelijkheden? Of bent u van plan hiermee te starten? Dan is dit hét moment om met uw innovatievraag in de zorg aan te schuiven. Tijdens deze ontbijtsessie informeren wij u over de aangekondigde IPC-subsidieregeling voor fieldlabs specifiek voor Zuid-Holland. Een kans om uw kennis uit te breiden, uw vragen te laten beantwoorden en vooral om uw productontwikkelingen en innovatie te versnellen. U gaat met ondernemers in gesprek om op één van de thema’s de gezamenlijke uitdagingen en kansen verder uit te diepen en projectideeën te genereren. De IPC-regeling kan per deelnemend bedrijf een maximale subsidie van € 25.000,- opleveren.


Datum & tijdstip: Donderdag, 13 juli 2017 van 7.30 – 9.30 uur

Locatie:

CIC Rotterdam (zaal Graph)
Stationsplein 45, 4de etage, 3013 AK Rotterdam


Wij kijken met veel plezier uit naar uw komst, graag tot donderdag 13 juli! Heeft u voorafgaand aan de ontbijtsessie vragen, neemt u dan gerust nog even contact op met lonneke.baas@innovationquarter.nl.

Met vriendelijke groeten, namens de partners,

Team InnovationQuarter / FME

Donderdag 13 juli 2017 I van 7.30 tot 9.30 uur