Medewerkers IJsselland Ziekenhuis in een nieuw jasje!

Vanaf begin december dragen de medewerkers van de kliniek, polikliniek, paramedische diensten én de medisch specialisten van het IJsselland Ziekenhuis een mooi, nieuw uniform.

Het vorige uniform, met de kenmerkende groene IJsselland-dakjes, stamt uit 2007, en was aan vervanging toe. Vanaf eind 2016 heeft een kledingcommissie, met vertegenwoordigers uit het ziekenhuis, zich over een nieuwe kledinglijn gebogen. Functionaliteit, draagcomfort en een professionele uitstraling van het uniform stonden hierbij voorop.

Met het nieuwe uniform zijn onze medewerkers de komende jaren weer voorzien van comfortabele kleding met een frisse uitstraling. En uiteraard is het IJsselland-dakje ook op het nieuwe uniform weer aanwezig!

En wat vinden de medewerkers van het nieuwe uniform? ‘Het pak ziet er professioneel uit, draagt lekker, voelt stevig. Voldoende zakken, mooi getailleerd, oogt lekker fris, ook door het gekleurde kraagje.’

Voor het ondersteunend personeel van de facilitaire dienst en voor de vrijwilligers, voedingsassistenten en afdelingsassistenten wordt in 2018 een kledingtraject opgestart.

Bron: IJsselland Ziekenhuis

13 december 2017