STEM NU!! BioCheck is genomineerd door KvK

BioCheck is genomineerd door de Kamer van Koophandel voor de MKB-innovatie top 100. BioCheck behoort nu al tot de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van 2018!

Op woensdag 26 september a.s. maakt de KvK bekend wie welke plek in de MKB innovatie Top 100 heeft veroverd. Een landelijke vakjury bepaalt de ranking van deze prestigieuze lijst. Maar jij hebt ook een stem. En een belangrijke, want jij kan mede bepalen wie er met de Publieksprijs vandoor gaat! Zorg jij er voor dat BioCheck de meeste stemmen krijgt? Stem en deel de link gerust zo vaak mogelijk in je netwerk!

Er kan gestemd worden tot 25 september!
Stemmen kan via deze link (let op, de mail om je stem te bevestigen kan in je spambox komen):

https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/BioCheck-biofeedback-app-helpt-bij-burnout

BioCheck
“Een verschil maken voor de ander is wat ons drijft. Op naar een gezonde samenleving door mensen inzicht te geven in hun eigen belastbaarheid en daarmee eigenaarschap terug te geven over hun vitaliteit! BioCheck monitort en verbetert het vermogen tot herstel. Wij hebben een handige app ontwikkeld ter ondersteuning van onze methode waarmee de klant inzicht krijgt in zijn eigen belastbaarheid: de ‘Vorm van de dag’.
Ons unieke medisch-gevalideerde Herstelprogramma dat de klant in ons Vitaliteitscentrum volgt, past zich daaraan aan. Klanten krijgen weer de regie om fit en vitaal te worden en de werkgever bespaart aanzienlijk op de kosten. Zo creëert BioCheck een win-win situatie en draagt bij aan duurzaam herstel en inzetbaarheid.”

26 september 2018